Το ekybos.gr χρησιμοποιεί cookies και συμμορφώνεται με το GDRP
Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού - web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη. Το ekybos.gr επιτρέπει στους ενεργούς και εγγεγραμμένους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο ekybos.gr.
×

ekybos.gr

Προϊόντα γραφείου
αναλώσιμα, σχολικά, υλικά κατασκευών, γραφική ύλη

Διεύθυνση:
Εθνικής Αμύνης 44, 54621, Θεσ/νίκη

E-Mail:
kybos-gr@otenet.gr

Τηλέφωνο:
2310220433

Eshop Μενού
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ekybos Επικοινωνία
Κύβος
Διεύθυνση:
Εθνικής Αμύνης 44
Θεσσαλονίκη
54621
Ελλάδα
Τηλέφωνο:
2310 220433
Αποστείλετε ένα Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

H εταιρεία ΚΥΒΟΣ , Ελευθέριος Καλεβράς & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1973 και ασχολείται ενεργά στον κλάδο των Βιβλιοχαρτοπωλείων με εξειδίκευση στα είδη γραφείου , υλικών ζωγραφικής & εικαστικών ,τα αναλώσιμα Η/Υ και τα είδη σχεδίου ,ακολουθώντας πάντα τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού και χοντρικού εμπορίου , όπως επίσης και σε εξυπηρέτηση εταιρειών Β2Β . Συνεργάζεται κατά βάση με εταιρείες εντός ΕΕ και διαθέτει αντιπροσωπείες από αξιόλογος οίκους από Γερμανία , Ιταλία , Ισπανία και Αγγλία .

Η πολυετής πείρα μας στον τομέα αυτό βοηθάει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας βάση στην άμεση εξυπηρέτηση και στην εξεύρεση λύσεων για να καλύψουμε τυχόν ανάγκες τους.

Η εταιρεία συνεργάζεται αρκετά χρόνια με οργανισμούς, υπηρεσίες και μουσεία έχοντας αποκτήσει εμπειρία στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και εξειδικευμένες ανάγκες των εκάστοτε ιδρυμάτων.

Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη , Εθνικής Αμύνης 44 .

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2310220433 και το e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Ελευθέριος Καλεβράς

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις: ΣΚΑΓΙΑΣ / ΣΑΛΚΟpaper / ΣΤΙΞΙΣ / Α/ΜΑΤΑΛΩΝ / EXASpaper / Filofax / Parker / Waterman / HP / EPSON / CANON / Rotring / Copic / Iberjet / Rocada / Noch / Graupner / ACI

Σημείωση

Η βασική φιλοσοφία του ekybos.gr είναι να φροντίζει η ποιότητα των προϊόντων του να είναι άριστη. Αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας ...

Περισσότερα...

Συνδεθείτε μαζί μας

Επικοινωνία

Εθνικής Αμύνης 44
54621, Θεσσαλονίκη

Τηλ : 2310220433
Mail : kybos-gr@otenet.gr

Faber Castell

Κασετίνα ξύλινη 3χ36 Faber Castell art & graphic collection με Polychromos x36, Durer x36, Soft pastel x36. Για τον καλλιτέχνη αποτελούν εργαλείο δουλειάς υψηλού κύρους, για τον γνώστη ένα διακοσμητικό αντικείμενο υψηλής αισθητικής.Τα κομψά εργαλεία ζωγραφικής είναι αναπόσπαστο κομμάτι του δημιουργικού design. Το ιδανικό δώρο για δημιουργικά πνεύματα.

440,00 €

Περισσότερα...


TOP
FACEBOOK